Web Analytics

Piteștiul si Mioveniul intră în echipa lui Mînzînă pentru șefia PSD Argeș

de | 11.01.2020 11:49 | Actualitate

Lucrurile se mai limpezesc la alegerile programate în PSD Argeș pentru vinerea viitoare. Aseară, organizațiile din Pitesti și Mioveni, printre cele mai influente din județ, au decis să-l sprijine pe vicepreședintele Ion Mînzînă, ca și candidat la președinția PSD Argeș. Atât liderul de la Pitesti, Cristian Gentea, cât și cel de la Mioveni, primarul Ion Georgescu, au decis să nu mai candideze ei doi în echipă, așa cum anunțaseră zilele trecute, ci să sprijine candidatura lui Mînzînă, pe care o văd drept cea mai bună soluție pentru perioada de tranziție pe care o traversează acum partidul.  Prin urmare, din echipa cu care Ion Mînzînă va candida la șefia PSD Argeș, vor mai face parte Cristian Gentea- președinte executiv și, surpriză sau nu, deputata Simona Bucura Oprescu.  Cealaltă echipă anunțată pentru alegerile de pe 17 ianuarie (ce vor avea loc de la ora 16 la Filarmonica Piteşti) este formată din Maria Dinu- administratorul public al judeţului Argeş- și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu. Mai există și un al treilea candidat, deputatul-„Mitralieră” Cătălin Rădulescu. Perioada limită de depunere a candidaturilor este marți, 14 Ianuarie.

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Domnule Manzana ai mare grija ; activeaza-ti ochii din ceafa, ca nu-i a buna ! Ori, daca ti-a trecut vremea, mai bine fugi ! …. „Ca-n gheara de fiara, sau gura de tun; mai dulce-i peirea !”

  2. Cine este Maria Dinu? In afara de o panarama care a insirat barbatii altora? Ce stim despre Maria Dinu….profesional? In afara de faptul ca l a slugarit pe Nicolescu si dup aia s a mutat la pdl? Acu vrea sa conduca psd ul? Un om se poate considera destept atunci cand este inconjurat de oameni cel putin la fel de destepti sau care sunt mai sus ca el, oricat de
    multe carti a citit, asa cum o pupa unii in fund, ramane o nulitate. Psd ist cu drept de vot sa fiu si nu as vota cu maria dinu…. in timp ce prostii isi toceau pantofii in campanie aceasta doamna ruginita vindea mana care o hranise…cui? tocmai lui mircea andrei. Rudotelul de mitraliera….acum aveti ocazia sa scapati de el, a daunat grav partidului. Mai bine cu un prm ist ca Manzana decat cu o pdl ista ca maria. “succesuri”

Ultimele articole