Web Analytics

Piteștiul a câștigat terenul de la baza sportivă Nicolae Dobrin. Se va construi un stadion modern

de | 29.04.2022 09:47 | Actualitate, Politica si Administratie, Sport

Primăria Pitești a câștigat cele 17ha de teren de la baza sportivă Nicolae Dobrin, motiv pentru care acum, în municipiu, se poate construi unul dintre cele mai moderne stadioane din țară. 

De menționat că, în Martie 2022, primarul Cristian Gentea a declarat că după rezolvarea documentației prin care se cere ca terenurile să treacă în administrarea Primăriei, Piteștiul va avea un stadion modern: 

Citește și:S-a semnat contractul de proiectare pentru noul stadion „Nicolae Dobrin”!

Abia aștept să vedeți cum va arăta noul stadion. Va fi unul dintre cele mai frumoase din țară.

Avem o problemă cu preluarea terenului de la baza sportivă Nicolae Dobrin, doar actualul teren ne aparține, în rest tot ce este în jur, aproape 700 de hectare de teren, sunt ale Ministerului Sportului.”, a declarat Gentea la momentul respectiv. 

Proiectul vizat va conține stadionul propriu zis, teren de atletism și terenuri pentru alte activități sportive. 

Citește și:(video) Cristian Gentea : “Noul stadion al Piteștiului va fi o bijuterie în palmaresul arenelor naționale”

Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de joi, 28 aprilie.
„HOTĂRÂRE
privind trecerea unui imobil din domeniul privat în domeniul public al statului și darea lui în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș, înscrierea unor imobile în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea lor în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș, respectiv actualizarea valorii de inventar și a datelor de identificare a unor imobile aflate în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Argeș, comasarea lor, trecerea unui imobil din domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Sportului prin Direcția Județeană de Sport Argeș în domeniul public al municipiului Pitești, județul Argeș și modificarea anexei nr. 30 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ce le stie Gentea pe toate mai greu cu străzile ca la fotbal e 10 pardon locul 1 Dacă se întoarce clasamentul,oare nu ii spune nimeni ,ca tot PITESTIUL e praf de la străzi circulație fotbal,noroc cu poliția locală,acolo se doarme in liniste,,traiasca mult iubitul conducător,,

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *