Pitești: Un nou sens unic de circulație a fost instituit în cartierul Craiovei

de | 29.04.2022 12:53 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi, 29.04.2022, Primăria Municipiului Piteşti a instituit sens unic de circulaţie pe aleea carosabilă care face legătura între strada Smârdan și parcarea de la Poșta Craiovei, prin spatele fostului restaurant Negoiu, cu circulație dinspre strada Smârdan.

Citește și: Argeș. Restricții de circulație de Ziua Muncii. Vezi cum se circulă

Sensul unic de circulație începe imediat după accesul în parcarea din spatele blocurilor C1-C2, conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației din data de 22.03.2022.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed