Web Analytics
scris miercuri, 15.02.2023

Piteşti. Un microbuz s-a răsturnat lângă „Ramada”! Un rănit, dus la spital

Un accident rutier a avut loc marţi, 14 februarie, la Piteşti, cu câteva minute înainte de miezul nopţii. Un autoturism şi un microbuz s-au izbit în sensul giratoriu din apropierea Hotelulului „Ramada” (la Podul Viilor), câţiva oameni având nevoie de îngrijiri medicale, după cum ne-au informat cei de la ISU Argeş.

Piteşti. Un microbuz s-a răsturnat lângă „Ramada”! Un rănit, dus la spital

Citeşte şi: Raed Arafat: „Panica în timpul cutremurului poate fi ucigătoare”

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe o laterală. În interior nu se afla decât șoferul.

La faţa locului, patru persoane au fost monitorizate de către echipajele medicale, iar un rănit, în vârstă de 19 de ani, din autoturism, care acuza dureri la un picior (o posibilă fractură) a ajuns la spital, transportat fiind de paramedicii SMURD. La ora 00.06, cei de la ISU ne anunţau că nu sunt probleme deosebite.

La intervenție, pompierii au asigurat, evident, măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, precum și primul ajutor, avându-i alături pe cei de la Serviciul de Ambulanţă Argeş. Poliţia face cercetări.

Update. Cum s-a întâmplat accidentul

Din verificările preliminare ale polițiștilor Biroului Rutier Pitești a rezultat că, un tânăr de 19 ani, din Pitești, care conducea un autoturism dinspre Calea Bascovului către Calea București, la sensul giratoriu a intrat în coliziune cu un microbuz, condus din sens opus de un bărbat de 54 de ani, din Bradu.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului și a unui pasager din autoturism, un tânăr de 19 ani, din Pitești.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul – după cum ne comunică Biroul de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită