PITEŞTI – Trafic deviat în zona Podul Viilor ! Poliţiştii locali intervin pentru fluidizarea circulaţiei

de | 7.01.2022 10:31 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Circulația rutieră este blocată în această dimineață în zona sensului giratoriu de la Podul Viilor din cauza unei avarii la canalul colector. Potrivit reprezentanţilor Poliției Locale Pitești, traficul rutier a fost deviat pe Calea Depozitelor pentru șoferii care vin dinspre comuna Mărăcineni. De asemenea, poliţiştii locali sunt la fața locului pentru fluidizarea traficului din zonă.

CITEŞTE ŞI: Peste 2.300 de tineri români vor primi permise de călătorie pentru a explora Europa cu trenul

„Având în vedere avaria la canalul colector din zona sensului giratoriu Ramada pentru intervenția echipelor Apa Canal 2000, traficul rutier a fost deviat pe strada Depozitelor , respectiv intrarea autovehiculelor în Pitești, din direcția Mărăcineni și Ștefănești este deviata pe strada Depozitelor. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, sunt prezenți pentru a fluidiza traficul rutier din zona mai sus amintita. Facem apel către conducătorii auto aflați în trafic în zona de avarie, sa dea dovada de înțelegere și răbdare” , informează Poliția Locală Pitești. (A.N)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole