Web Analytics
scris sâmbătă, 28.10.2023

Piteşti. Teatru pentru copii, la cinema, în weekend

Teatru la Cinema îi invită pe piteşteni să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 11, precum şi spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, duminică, 28 octombrie, de la ora 11, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center.

Piteşti. Teatru pentru copii, la cinema, în weekend

Citeşte şi: Nichita Stănescu, Securitatea şi cenzura

Cei care nu pot fi prezenți în sala de cinema, cei care nu au un cinematograf în orașul lor, românii din străinătate pot urmări online, din propria locuințeâă, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, alături de familie, pe 28 octombrie, de la ora 11, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, iar pe 29 octombrie, de la ora 11, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...