Web Analytics
scris sâmbătă, 18.11.2023

Pitești. Teatru la cinema: „Frumoasa și Bestia”

Teatru la Cinema îi invită pe piteșteni să urmărească, proiectate pe marele ecran al cinematografului, musicalul „Micuța Dorothy”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11, şi spectacolul de teatru de păpuşi „Frumoasa și Bestia”, duminică, 19 noiembrie, de la ora 11, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center.

Pitești. Teatru la cinema: „Frumoasa și Bestia”

Citeşte şi: Proiectul Conservation Carpathia despre Munții Făgăraș, premiu important în Germania

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări online, de acasă, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, cu toată familia, pe 18 noiembrie, de la ora 11, musicalul „Micuța Dorothy”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 19 noiembrie, de la ora 11, piesa de teatru de păpuşi „Frumoasa și Bestia”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *