Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Pitești: Tânăr reținut pentru furt calificat

În ziua de 3 aprilie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au identificat și reținut un minor de 17 ani.

Pitești: Tânăr reținut pentru furt calificat

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 31 martie, in jurul orei 21:00, cel în cauză ar fi sustras o bijuterie din metal prețios, de la o casă de amanet de pe raza municipiului Pitești. În ziua de 3 aprilie, minorul a fost depistat și condus la sediul poliției pentru audieri.

Citește și Piteștiul, gaza celui mai mai mare „European” de Ju-Jitsu organizat vreodată!

În urma cercetărilor, prejudiciul, în valoare de aproximativ 7.000 de lei, a fost recuperat și restituit reprezentantului persoanei vătămate. După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, minorul de 17 ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca in cursul zilei de astăzi, 4 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *