Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Piteștiul, gazda celui mai mai mare „European” de Ju-Jitsu organizat vreodată!

Cel mai mare campionat de Ju-Jitsu găzduit vreodată de o țară din Europa va fi organizat de România, prin Federația Română de Arte Marțiale, la Pitești!

Piteștiul, gazda celui mai mai mare „European” de Ju-Jitsu organizat vreodată!

Citește și: 14 ani fără „Bebe” Iovănescu! FC Argeș nu l-a uitat. „Un gladiator pe care moartea l-a driblat uşor”

Vestea a fost dată, joi, 4 aprilie, de primarul municipiului gazdă, Cristian Gentea, care a anunțat că în perioada 4-7 aprilie, Pitești Arena va găzdui această competiție la care și-au anunțat prezența 1.057 de sportivi din toată lumea!

Sunt foarte mândru că orașul nostru este menționat la superlativ de Michael Korn, vicepreședintele Federației Internaționale de Ju-Jitsu, pentru excepționala organizare!

Așteptările oaspeților noștri sunt depășite: de la sală de competiții, de excepție, la condiții de cazare, transport, comunicare și empatie!

Cazările în hoteluri și pensiuni s-au făcut pe o rază de 100 de kilometri!

Sunt trei zile de competiții pe 4 discipline, veți vedea arta marțială japoneză practicată de vechii samurai prin ju-jitsu: lupte la sol, unu la unu, dar și spectaculoase show-uri pe saltea.

Este un sport al respectului și prieteniei; de altfel pe 6 aprilie sărbătorim și Ziua Internațională a Sportului!

Intrarea este gratuită în toate cele trei zile și ne așteptăm ca tinerii să vină în număr foarte mare!

Mulțumesc partenerilor noștri – Agenției Naționale pentru Sport, Federației Internaționale de Ju-Jitsu, Federației Române de Arte Marțiale, în mod special președintelui Florentin Marinescu!

Competiția europeană din România va rămâne în calendarul mondial, iar despre Pitești se va vorbi, de asemenea, în toată lumea!” – a transmis pe Facebook Cristian Gentea, edilul-șef întâlnindu-se și joi, la Pitești Arena, cu dl Marinescu, dar și cu reprezentanții partenerilor menționați.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *