Web Analytics

Pitești. Tânăr beat și fără permis, prins în flagrant în timp ce fura o mașină

de | 19.07.2021 15:49 | Actualitate

La ora 01:45 din noapte, s-ar crede că mai toți oamenii dorm. Dar nu a fost cazul și pentru un tânăr de 20 de ani, care încerca să sustragă o mașină, în Pitești, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01:45, un bărbat de 77 de ani și-a aruncat privirea la mașina care era parcată în apropierea porții, și a văzut un bărbat care îi umblă la mașină, așa că a sunat la SNUAU 112.

Sesizarea a fost transmisă polițiștilor de la Secția nr. 3 Poliție Pitești și de la Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului, locul indicat fiind la limita dintre zonele de responsabilitate ale celor două structuri.

Fiind vorba despre o zonă cu multe străduțe, ce oferea posibilitate de scăpare, polițiștii s-au împărțit în două echipe, pornind pe jos în căutare, în timp ce colegii din dispecerat țineau legătura cu apelantul, pentru a transmite cât mai multe detalii despre ce se întâmplă la fața locului.

Echipa aflată mai aproape, formată din Dan, Adelina și Alex, a mers rapid spre locul indicat, știind cât de important este să ajungă repede. Ajunși în apropierea autoturismului care avea un geam spart, băieții s-au apropiat de mașină și, pentru că au acționat rapid și ferm, l-au surprins pe autor în mașină, l-au scos și l-au încătușat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală și cei ai Secției 3 au continuat colaborarea, deși locația era în competența primilor, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 17 iulie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosință sub forma tentativei.

Tânărul de 20 de ani nu este deținător de permis și avea o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii