Pitești. Spectacol pentru copii în a doua zi de Paște

de | 22.04.2022 06:53 | Actualitate, Home

În a doua zi de Paște, începând cu ora 12:00, locuitorii orașului Pitești sunt invitați să urmărească la cinematograful Cinema Trivale din Trivale Shopping Center proiecția spectacolului „Gulliver”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

Citește și:Spectacolul Extraordinar de Paște al Corului Madrigal, disponibil publicului din toată țara

Realizat după povestea Călătoriile lui Gulliver de Jonathan Swift,spectacolul „Gulliver” este un musical ce poate fi jucat cu succes pe oricare dintre marile scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură prestigioasă, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Instituția este unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și are în palmares o colecție impresionantă de premii internaționale.

“La nivel național, duminică 25 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere în campania „Hai la teatru în orașul tău!” din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.”, se arată într-un comunicat de presă.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed