Pitești. Şofer urmărit şi amendat de poliţie după ce le-a atras agenţilor atenţia că staţionau neregulamentar

de | 27.06.2021 09:54 | Actualitate

Un şofer a fost amendat de către poliţiştii din Piteşti cu 725 de lei pentru că avea trusa medicală expirată. Amenda a fost dată în urma a ceea ce poliţistul a numit un „control de rutină”, pe care echipajul l-a făcut după ce şoferul respectiv le-a atras atenţia poliţiştilor că staţionau neregulamentar, cu uşa autoturismului deschisă şi în apropierea unei intersecţii.

Din primele informații, se pare ca şoferul a trecut pe lângă un echipaj de poliţie tras pe dreapta şi cu uşa autospecialei larg deschisă, s-a oprit în dreptul maşinii de poliţie şi le spune agenţilor: „O să-ţi iau uşa, dacă mai parchezi aci! Păi aşa se parchează, în intersecţie?”, replica poliţistului fiind: „Care e problema?”.

La scurt timp, autoturismul al cărui şofer îi mustrase pe poliţişti este oprit de către aceştia, folosind semnalele acustice şi megafonul – „Trage pe dreapta, Mazda!” – iar poliţistul se recomandă drept Răduţ, de la Secţia 2 Poliţie. Întrebat de ce a fost oprit, poliţistul răspunde: ”Control de rutină” şi cere documentele.

După verificarea documentelor poliţistul cere să i se prezinte dotarea maşinii şi, în cele din urmă, îi dă şoferului amendă de 725 de lei pentru că trusa medicală aflată în dotarea autoturismului era expirată.
Întrebat de ce l-a urmărit pe şofer, poliţistul îi transmite acestuia că orice obiecţie are, să o treacă pe procesul verbal.

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii