Web Analytics

Pitești. Șofer beat a lovit cu mașina un bărbat aflat pe trotinetă

de | 29.10.2021 11:23 | Actualitate

Un accident rutier a avut loc in urma cu puțin timp, în Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 43 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești, din direcția centru către Bascov, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat un bărbat de 23 de ani, din Pitești, care se deplasa cu trotineta electrică, în aceeași direcție.

 

Citește și Cuca: Băut la volan și fără RCA s-a răsturnat în șanț

În urma accidentului, bărbatul de 23 de ani a fost rănit ușor și transportat la spital.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

Citește și Argeș. Un șofer a murit în timp ce se afla la volan

De asemenea, conducătorul autoturismului va fi sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii