Pitești. Se întrerupe circulația pe strada Ion Angelescu pentru lucrări de modernizare!

de | 2.03.2022 14:58 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În perioada 02.03.2022 – 11.03.2022, între orele 08:00 și 16:00, va fi întreruptă circulația pe strada Prof. Ion Angelescu din Pitești, între Calea Drăgășani și breteaua de legătură cu strada Ștefan Chicoș.

Citește și: E chiar culmea! După ce l-a ameninţat că îi dă foc la fabrică şi îi violează fetele, Stelică Crăciun îl mai şi hărţuieşte în 7 procese pe patronul de la Zaris

Întreruperea circulației este necesară în vederea lucrărilor de modernizare ce vor fi efectuate pe strada Prof. Ion Angelescu. Circulația rutieră va fi deviată pe strada Ștefan Chicoș și pe breteaua de legătură dintre cele 2 străzi.

Acest articol este despre: circulatie,ion angelescu,lucru,pitesti,soferi,strada

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...