PITEȘTI: Se aprinde iluminatul festiv de Sărbători! Află când

de | 3.12.2021 13:42 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Se aprind luminițele festive, la deschiderea Târgului de Crăciun Pitești 2021! Seara de Moș Nicolae este seara magică în care copiii mici și mari își așteaptă primele cadouri din luna sărbătorilor de iarnă.

CITEȘTE ȘI: ACUM! Casă din Dârmănești, cuprinsă de flăcări!

Prin tradiție, în această seară, încep pregătirile pentru colinda de Crăciun și de Anul Nou, așa cum, tot prin tradiție, în multe orașe, se aprind luminile de sărbători. Duminică, 5 decembrie, la ora 18:00, se va aprinde și la Pitești iluminatul festiv, iar în Piața Primăriei va avea loc deschiderea Târgului de Crăciun Pitești. Într-un concept nou, organizat sub patronajul Târgului de Crăciun Sibiu, evenimentul este gândit pentru a integra Piteștiul în rândul orașelor care se mândresc cu un târg de Crăciun tradițional, cu personalitate.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Muncii: ”Am propus prelungirea valabilităţii celor actuale şi acordarea de vouchere noi, de anul viitor”

Tot în seara de Moș Nicolae va răsuna, în Piața Primăriei, primul colind al acestui an, interpretat, înainte de aprinderea luminițelor, de Paula Seling – invitata Filarmonicii din Pitești la concertul de Crăciun ce va avea loc în Sala Simfonia, începând cu ora 19:00. Luminile de sărbătoare vor fi aprinse de Paula Seling alături de primarul municipiului, Cristian Gentea, și de cei mai mici dintre piteștenii prezenți, iar corul teologic al Bisericii Domnești Sfântul Gheorghe va încălzi atmosfera Târgului de Crăciun Pitești 2021!

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...