Web Analytics
scris vineri, 03.12.2021

Ministrul Muncii: ”Am propus prelungirea valabilităţii celor actuale şi acordarea de vouchere noi, de anul viitor”

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunţat, vineri, la finalul şedinţei de Guvern, că s-a discutat despre voucherele de vacanţă, propunerea sa fiind să se prelungească valabilitatea actualelor vouchere cu încă un an şi acordarea de vouchere noi, pentru anul viitor. În privinţa unei noi legi a pensiilor, Budăi a arătat că nu este cuprins acest lucru în programul de guvernare, prioritatea Executivului fiind implementarea pachetului social de la 1 ianuarie 2022.

Ministrul Muncii: ”Am propus prelungirea valabilităţii celor actuale şi acordarea de vouchere noi, de anul viitor”

CITEȘTE ȘI: 3 decembrie – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI

Budăi a precizat că ministerele iniţiatoare pentru voucherele de vacanţă sunt Ministerul Muncii şi Ministerul pentru IMM-uri.
”Noi am propus prelungirea valabilităţii actualelor vouchere, care mai sunt şi nu au putut fi folosite din cauza pandemiei şi acordarea de vouchere pentru anul următor”, a spus Budăi, precizând că actualele vouchere nefolosite vot putea fi folosite la finalul anului următor.

CITEȘTE ȘI: Povestea Alisei. Dusă la produs într-un club erotic din Würzburg, o musceleancă a fost salvată de un client, care a luat-o de nevastă

”Vedem ce iese din avizările interministeriale” a menţionat ministrul, precizând că în piaţa mai sunt şi vouchere din 2019, nu doar din 2020 şi urmează să se stabilească concret elementele legate de prelungirea lor.”Avem la dispoziţie 120 de zile să stabilim un nou calendar de implementare, prioritatea zero este implementarea pachetului social, de la 1 ianuarie pentru a veni în ajutorul oamenilor”, a menţionat Budăi. 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită