Web Analytics

Pitești: Reținut pentru că deținea țigarete nefiscalizate

de | 15.03.2019 10:51 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 257 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 50.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au identificat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 50 de ani, din Pitești, iar în urma verificărilor, în interiorul mașinii a fost descoperită cantitatea de 1400 de țigarete nefiscalizate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform Legii 86 din 2006, iar întreaga cantitate de țigări a fost confiscată.

În urma administrări probatoriului, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii