PITEȘTI. Restricții de circulație timp de trei zile pe bulevardul I.C Brătianu

de | 15.12.2020 10:52 | Actualitate, Politica si Administratie

Începând cu data de marți, 15 decembrie 2020, pe durata a 3 zile, în municipiul Pitești, pe bulevardul I.C.Brătianu, între orele 07:00 – 17:00 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de branșament la rețelele edilitare la imobilul ce se edifică la adresa Bulevardul I.C.Brătianu, nr. 54, conform avizelor eliberate de către Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

CITEȘTE ȘI…Plată electronică pentru permisul de conducere, certificatul de înmatriculare și autorizația de circulație provizorie

Ca și implicații asupra desfășurării traficului rutier, pe Bulevardul I.C.Brătianu circulația autovehiculelor – sensul giratoriu Centrul de Diagnostic sensul de mers spre intersecție Calea București va fi deviată pe strada Câmpineanu.
“Vă informăm că executarea lucrărilor executate de societatea JET CONSTRUCT PIPE S.R.L. impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, a reducerii distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.
Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor, să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan.”, transmite Poliția Locală Pitești.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii