Pitești: Restricții de circulație pe Bd. I.C. Brătianu în perioada 15-17 decembrie

de | 14.12.2020 14:35 | Actualitate

 

Serviciul Siguranță Rutieră – Poliția Locală Pitești informează că, începând cu data de 15 decembrie 2020, pe durata a 3 zile, vor fi instituite restricții de circulație în municipiul Pitești, pe Bulevardul I.C. Brătianu, între orele 07:00 și 17:00, pentru execuția lucrărilor de branșament la rețelele edilitare, la imobilul situat la adresa Bd. I.C. Brătianu nr. 54, conform avizelor eliberate de către Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

Astfel, circulația autovehiculelor – de la sensul giratoriu Centrul de Diagnostic pe sensul de mers spre intersecția Calea București – va fi deviată pe strada Câmpineanu, în intervalul orar menționat.

 

Citește și Situația epidemiologică din județul Argeș-Covid-19

 

Executarea lucrărilor impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, a distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Poliția Locală Pitești recomandă conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan, circulația urmând să revină la normal odată cu încheierea lucrărilor.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii