Web Analytics

Pitești. Profesor de liceu, arestat pentru agresiune sexuală

de | 19.03.2024 11:09 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aprivind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și luni, 18 martie, au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Mărăcineni.

Citește și: Val de scumpiri în farmacii, de la 1 aprilie

Din cercetări s-a stabilit că joi, 7 martie, bărbatul, având calitatea de cadru didactic la un liceu din Pitești (Colegiul „I.C. Brătianu”, din câte se pare), ar fi agresat sexual o minoră, elevă, în timp ce se aflau în incinta unității de învățământ.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării polițiștii au colaborat cu aparținătorii minorei și cu reprezentanții unității de învățământ.

Astfel, luni, 18 martie, profesorul a fost condus de la liceu la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de marți, 19 martie, el a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive timp de 30 de zile.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *