Web Analytics
scris vineri, 10.12.2021

Pitești. Piesele de teatru pot fi urmărite la Cinema Trivale, în acest weekend

În weekendul 11-12 decembrie, locuitorii orașului Pitești vor putea urmări proiecția spectacolului de teatru de păpuși „Degețica”, pe marile ecrane ale cinematografului Cinema Trivale. Spectacolul este programat pe 12 decembrie, de la ora 11:00, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center.

Pitești. Piesele de teatru pot fi urmărite la Cinema Trivale, în acest weekend

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografului. Costul unui bilet este de 22 de lei pentru adulți și de 14 lei pentru copii.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului iubitor de teatru de calitate.

Citește și: Filarmonica Pitești: Se permite participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă

În actualul context pandemic, Teatru la Cinema oferă o alternativă și celor care nu pot fi prezenți în sala de cinema.

„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate. Singura condiție pentru a vedea un spectacol de teatru din confortul propriei locuințe va fi existența unei conexiuni la internet”, precizează Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

În weekendul 11-12 decembrie spectatorii din orice localitate din țară sau românii stabiliți în afara granițelor țării pot urmări ONLINE următoarele piese de teatru:

12 decembrie, ora 11:00 – Degețica, teatru de păpuși pentru copii

12 decembrie, ora 12:00 – Alice și lumea minunată, teatru pentru copii

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită