Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Pitești. Patru tinere au furat produse cosmetice de peste 1000 de lei

Pitești. Patru tinere au furat produse cosmetice de peste 1000 de lei

Patru tinere au furat machiaj în valoare de este 1000 de lei dintr-un magazin din Pitești. La ieșire ar fi îmbrâncit-o pe casieră pentru a nu fi urmărite.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și le-au identificat pe cele patru tinere bănuite de săvârșirea faptei. Provin din Bascov și au vârste cuprinse între 17 și 24 de ani.

„Din cercetări s-a stabilit că, la data de 28 august a.c., cele patru ar fi pătruns într-un magazin din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras produse cosmetice în valoare de aproximativ 1200 de lei, iar pentru a-și asigura scăparea ar fi agresat-o fizic pe casieră, împingând-o”, transmite poliția.

Citește și VIDEO. Și-a plimbat câinii fără botniță în Ștefănești. Amendă usturătoare

Plasate sub control judicar

Marți, 10 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din Bascov, au pus în executare mandatele de aducere, emise pe numele celor patru tinere. Doar două dintre acestea, de 17, respectiv 18 ani, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Ulterior au și fost reținute pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus cercetarea acestora sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv, sursă: Glasul Aradului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...