Pitești: Nu a respectat măsura controlului judiciar și a ajuns în arest

de | 4.03.2020 14:02 | Actualitate

În ziua de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie și furt.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în seara de 26 aprilie 2019, un tânăr de 16 ani, din Tufeni, în timp ce se afla în centrul municipiului Pitești, ar fi sustras telefonul mobil unei minore de 15 ani.

Totodată, în seara zilei de 27 aprilie 2019, cel în cauză ar fi sustras unei alte minore de 17 ani, telefonul și suma de 100 de lei, folosind acte de violență.

În ambele situații, bunurile au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate. După administrarea probatoriului, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ca urmare a nerespectării obligațiilor ce îi reveneau în urma dispunerii măsurii preventive a controlului judiciar, la data de 13 februarie a.c., instanța a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu măsura arestului preventiv. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii