Pitești: Noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase

de | 29.06.2021 09:22 | Actualitate

Salubritate 2000 S.A. organizează în perioada următoare campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase!
Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, din cauza dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și transportului.
Piteștenii pot depune mobilierul vechi în containerele special puse la dispoziție, în datele de 09 iulie și 30 septembrie, între orele 08:00 și 15:00, în următoarele puncte din:

CITESTE SI PITEȘTI: Activitatea de colectare a deșeurilor se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru

● Găvana II – Bl. D12-B21 Autobuze;
● Găvana III – Bl. A8 – A10;
● Trivale – Bl. 71;
● Banat I – Bl. A4 Vile;
● Prundu – Bl. B26 Biserică;
● Popa Șapcă – Expo Parc – Bl. 8-9 PT;
● Craiovei – Negoiu.
De asemenea, deșeurile voluminoase pot fi aduse și în centrul de colectare din str. Dârzu nr. 12C, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.
Exemple de deșeuri voluminoase care pot fi predate în cadrul campaniilor de colectare:
– mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative;
– rafturi, etajere, etajere metalice;
– canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele;
– covoare, preșuri, carpete.
ATENȚIE! Deșeurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții etc).
ATENȚIE! Nu se colectează, în cadrul acestor campanii, deșeuri de echipamente  electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere etc).
Deșeurile voluminoase se păstrează în gospodărie, până în momentul aducerii la punctul de colectare, și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.
Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: tel: 0248636886, 0248 636 535, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii