Web Analytics

Pitești. La 76 de ani, Marian Tănăsie a alergat din nou în costum național! „E mai greu așa. N-am răcire la blocul motor”

de | 7.05.2023 11:47 | Actualitate, Home, Sport

Piteșteanul Marian Tănăsie, veteran maratonist, nu putea lipsi la competiția organizată duminică, 7 mai, la Pitești. La 76 de ani, seniorul aleargă anual la 20-25 de crosuri și face asta de 30 de ani. Înscris la Federația de Atleți Veterani alături de alți piteșteni, maratonistul e dovada clară că există tinerețe la pensie.

Citește și: Primarul din Pitești a alergat la maraton în tricolul Barcelonei. „Este și o palmă pentru băieții de la FC Argeș”

Mai mult, de 20 de ani, Marian Tănăsie aleargă în costum național. Așa cum a făcut-o și duminică, 7 mai, la Pitești Half Marathon. La finalul cursei, după ce a alergat în proba de 10 kilometri, nu părea că este foarte obosit. L-am întrebat ce timp a scos.

Am alergat o oră. Dar e mai greu îmbrăcat așa. N-am răcire la blocul motor” – a glumit campionul veteran, care se relaxa în Piața Primăriei făcând fotografii.

Am fotografiat și noi concurenții, mai ales pe cei mici, cărora le venea și lor rândul să ia startul în competiție. Bravo lor și părinților care îi încurajează să iasă la mișcare!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *