Web Analytics

Primarul din Pitești a alergat la maraton în tricoul Barcelonei. „Este și o palmă pentru băieții de la FC Argeș”

de | 7.05.2023 10:08 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

În urmă cu câteva minute (duminică, 7 mai), primarul Piteștiului, Cristian Gentea, avându-i în urmă, la mică distanță, pe viceprimarul Gelu Tofan și pe deputatul Nicolae Georgescu, a trecut linia de sosire după ce a concurat la proba de 5 kilometri a competiției Pitești Half Marathon, ediția a IV-a.

Citește și: FC Argeș a cerut control antidoping înaintea meciului cu UTA

Evenimentul e în plină desfășurare, iar concurenții, cu mic cu mare, aleargă în condiții ireproșabile, pe o vreme splendidă.

La finalul cursei, Cristian Gentea ne-a acordat un scurt interviu. L-am întrebat, în primul rând, de ce a alergat în echipamentul echipei FC Barcelona.

Pentru că mie îmi place să merg cu învingătorii. Am vrut să vin în echipamentul lui Arsenal, pentru că sunt fan Arsenal – am fost la nu știu câte meciuri ale lor – dar, așa cum se întâmplă de trei ani încoace, la sfârșit se împotmolesc. Promit să merg numai în echipamentul lui FC Argeș imediat după ce scăpăm de retrogradare.

Acum, deși am ani mai mulți și sunt cu câteva kilograme în plus, am scos timp mai bun decât la maratonul de anul trecut. Iar echipamentul pe care îl port astăzi este și o palmă pentru băieții de la FC Argeș. Sper ca mâine seară (luni) la meciul cu UTA să arate că înțeleg exact în ce situație sunt și cât de mult își doresc argeșenii să nu ne facem de rușine” – ne-a spus Cristian Gentea.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *