Web Analytics
scris joi, 09.05.2024

Pitești. La 17 ani, reținut pentru că a furat o mașină!

În seara zilei de marți, 7 mai, polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la furtul unui autoturism, parcat pe raza municipiului Pitești și, prin urmare, a fost deschis un dosar penal.

Pitești. La 17 ani, reținut pentru că a furat o mașină!

Citește și: Fostului primar de la Albeştii de Muscel i s-a redus un an de închisoare din pedeapsă

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, autovehiculul în cauză ar fi fost sustras în perioada 3-7 mai. Ei bine, în seara zilei de miercuri, 8 mai, polițiștii din Albota au depistat mașina pe raza comunei Bradu, stabilind că fusese condusă de un minor în vârstă de 17 ani, din Pitești.

Prin urmare, băiatul a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări, din verificări reieșind că acesta este deținător de permis de conducere din categoria B1 (necorespunzătoare categoriei din care face parte autoturismul sustras), și că avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost extinsă urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept.

După administrarea probatoriului, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de joi, 9 mai să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *