Web Analytics
scris luni, 31.10.2022

Pitești. Încep lucrările la a patra sală de sport finanțată din fonduri nerambursabile

„De astăzi, 31 octombrie 2022, încep lucrările de execuție pentru a patra sală de sport școlară finanțată din fonduri nerambursabile!”, anunță primarul Cristian Gentea.

Pitești. Încep lucrările la a patra sală de sport finanțată din fonduri nerambursabile

Este vorba despre obiectivul de investiții „Sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială Nr. 2 – Structură a Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu”, cartier Craiovei”.

Citește și: Alina Gorghiu: Sistemul de impozitare nu se schimbă şi nici cota unică nu devine progresivă 

Proiectul este derulat și finanțat în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „SĂLI DE SPORT” al Companiei Naționale de Investiții (C.N.I.) S.A., valoarea estimată a investiției fiind de 2.087.541,49 lei fără TVA.

Executantul lucrării este ASOCIEREA COLEN IMPEX S.R.L. & TOPALIS ENGINEERING S.R.L., durata de execuție a contractului fiind de 6 luni. Proiectul tip prezintă aceleași caracteristici ca și în cazul primelor trei, aferente școlilor gimnaziale „Tudor Arghezi”, „Adrian Păunescu” și „Nicolae Iorga”: sală de sport modernă, cu o amprentă de 388 de metri pătrați, cu teren de baschet, vestiare, cabinet medical, grupuri sanitare!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...