Web Analytics
scris vineri, 17.02.2023

Piteşti. Ana Stan şi Gelu Tofan, excluşi din PNL! Motivul: parteneriatul evident cu PSD

După cum v-am relatat, un proiect iniţiat de un grup de liberali, referitor la acordarea unei indemnizaţii pentru nou născuţi, a fost respins în şedinţa de joi, 16 februarie, a Consiliului Local Piteşti. Către acest vot negativ balanţa a fost înclinată şi de… doi liberali: viceprimarul Gelu Tofan, care s-a abţinut, şi Ana Stan, poftită afară din sală, după ce, în urma unor certuri şi acuze în plen, le-a spus colegilor că, decât să voteze pentru o ilegalitate, preferă să fie sancţionată în partid.

Piteşti. Ana Stan şi Gelu Tofan, excluşi din PNL! Motivul: parteneriatul evident cu PSD

Pentru organizaţia municipală de partid a fost picătura care a umplut paharul. A urmat o şedinţă cu decapitări. Şi cu un comunicat de presă remis de Departamentul de comunicare al PNL Argeş.

Citeşte şi: Circ în Consiliul Local Pitești! Ana Stan, către colegii liberali: „Mai puneți mâna pe carte!”

Biroul Politic Local al PNL Pitești a decis joi, 16 februarie, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a membrilor Gelu Tofan și Ana Stan. În cazul lui Gelu Tofan, decizia a fost luată cu 22 de voturi pentru excludere, 2 „împotrivă”, 3 „abțineri” și unul nul. În privința Anei Stan, 26 de membri au votat pentru excludere, 2 „abțineri” și un vot împotrivă.

Citeşte şi: S-a decis excluderea din PNL a viceprimarului Gelu Tofan. “Rămân un suflet liberal”, spune acesta

A fost o decizie firească în privința celor doi, pentru că PNL Pitești nu vrea să le afecteze parcursul politic alături de PSD, partidul cu care au colaborat activ pe toate planurile în ultimul an. PNL Piteşti înseamnă o echipă unită, cu o agendă unitară. Aşa va fi de astăzi inainte!

Prin decizia de astăzi PNL Pitești a decis că cei doi își pot exercita în mod oficial parteneriatul evident cu PSD. Decizia de excludere a fost transmisă către Biroul Permanent Județean al PNL Argeș, pentru a fi supusă votului„, se precizează în comunicatul de presă.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Parca ar fi copii mici care se joaca cu cuburile.Este de neinteles de ce nu se discuta inainte acele initiative pentru a vedea daca sunt legale sau nu?!Luam initiative,mergem la vot cu ele,aratam ca vrem sa facem un bine cetatenilor dar apoi constatam ca sunt contrare legii.Ce inseamna teatrul asta ieftin?Demit niste oameni care vor sa conlucreze cu partenerii de guvernare, de parca ar colabora cu inamicul.Pai ori sunt parteneri de guvernare, ori NU!!!
    Ei le numesc „jocuri politice”!Pai dupa cum spun, chiar se joaca cu vietile noastre,ceea ce s-a demonstrat in timp si vedem rezultatele!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *