Web Analytics
scris joi, 16.02.2023

S-a decis excluderea din PNL a viceprimarului Gelu Tofan. „Rămân un suflet liberal”, spune acesta

„Astăzi este o zi tristă pentru mine, o zi în care democrația și libertatea de exprimare nu și-au mai găsit locul în PNL. Deși s-a decis propunerea de excludere a mea, din motive absolut nerezonabile, rămân un suflet liberal, cu toată ființa alături de suflarea liberală din România și din Pitești. Astăzi, un grup de membri actuali ai PNL au decis excluderea mea din partidul în care sunt membru din 1992. Mă așteptam încă de când m-au înlăturat, total nestatutar, de la conducerea filialei piteștene.

S-a decis excluderea din PNL a viceprimarului Gelu Tofan. „Rămân un suflet liberal”, spune acesta

Vă asigur dragi colegi că, orice măsură luată împotriva mea mă va întări și mă va face să cred și mai mult în valorile liberale pe care ni le-au lăsat marii oameni de stat din familia Brătienilor.

Voi rămâne liberal cu speranța că PNL Argeș, în speță PNL Pitești al cărui lider am fost va redeveni ceea ce era odată.

Rămân cu sufletul, mintea, experiența și educația mea alături de liberalii mei cu care am traversat nenumărate campanii electorale.

Îi știu bine și ei mă știu pe mine iar legătura mea cu oamenii din partid nu poate fi schimbată de nimeni, mai ales de persoane ajunse prin strategii bizare la conducerea organizației.
Gelu Tofan – LIBERAL, și-a semnat prima declarație, Gelu Tofan.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *