Web Analytics

Pitești: fonduri europene pentru reabilitarea blocurilor

de | 8.08.2022 14:44 | Actualitate, Bani europeni, Home

Piteștenii au posibilitatea să-și renoveze blocurile accesând fonduri europene. Informații pot fi solicitate la președinții de asociații de proprietari. Cei care doresc și se hotărăsc să acceseze bani pentru reabilitare găsesc documentele la sediul Primăriei Pitești, dar și pe site-ul: https://www.primariapitesti.ro/informare-privind….
Proiectele vor fi apoi depuse de către municipalitate, între 1 septembrie 2022, ora 10.00, și 31 octombrie 2022, ora 23.59, așa cum reiese din Ghidul specific.

Citește și: Primăria Pitești va începe demersurile pentru preluarea Casei „Aron Băiulescu”


„Mă bucur să constat că întâlnirile cu cetățenii, prin reprezentanții asociațiilor de proprietari, dau roade! Așa cum am informat în fiecare dintre cele 9 întâlniri din cartiere, prin MDLPA, în august s-a deschis a doua rundă de apel pentru proiecte de acest gen! În acest moment sunt în evaluare proiectele din primul apel. Din păcate, piteștenii au fost reticenți anul trecut. Au deja, cei interesați, modelele de documente care trebuie completate! Au primit modelul de adresă la întâlnirile pe care le-am avut în fiecare cartier!”, a spus primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *