Web Analytics

Pitești. Film inspirat din fapte reale, la Cinema „București”

de | 2.08.2023 10:29 | Actualitate, Cultură, Home

Sâmbătă, 5 august, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” din Pitești va fi reproiectat filmul „Ultima noapte”, regizat de Andrea Di Stefano, în rolurile principale fiind Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi și Francesco Di Leva.

Citește și: Angajații vor avea, luna aceasta, un liber legal, iar bugetarii o minivacanță

Iată și povestea, pe scurt, din acest film, prezentată într-un comunicat de presă al instituției: „Franco Amore își pregătește discursul de pensionare. Este ultima lui noapte din cei 35 de ani în slujba poliției. În lunga sa carieră nu a tras nici măcar o dată pentru a ucide și întotdeauna s-a străduit să rămână onest. Ce nu știe el este că are în față cea mai lungă și dificilă noapte din viață și că pericolul amenință tot ceea ce contează pentru el: cariera sa, dragostea pentru soția sa, prietenia cu partenerii de echipă, chiar și propria-i viață”.

Un bilet la acest film, care a avut premiera în România la 23 iunie 2023, costă 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 6 august 2023, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „La Civil”, regizat de Teodora Mihai, în rolurile principale fiind Arcelia RamírezAlvaro GuerreroJorge A. Jimenez și Ayelén Muzo.

La Civil” spune povestea lui Cielo, o mamă din Mexic care își caută fiica răpită de membrii unui cartel de droguri. Cum autoritățile nu reușesc să o ajute, Cielo ia lucrurile în propriile mâini și se transformă treptat din gospodină în activistă a răzbunării. Povestea este inspirată din fapte reale.

Un bilet la acest film costă 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *