Web Analytics
scris vineri, 19.01.2024

Pitești. Film în premieră, la Cinema „București”

Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” din Pitești va fi proiectat în premieră filmul „Prin ierburi uscate”, regizat de Nuri Bilge Ceylan.

Pitești. Film în premieră, la Cinema „București”

Citește și: Un actor piteştean, şef de partid

Povestea acestui film o aflăm dintr-un comunicat de presă remis de Filarmonica Pitești: „Un tânăr profesor speră să obțină un post la Istanbul după ce își încheie stagiul obligatoriu într-un sătuc. După o lungă așteptare își pierde orice speranță că mai poate scăpa de viața lui deprimantă. Și totuși, colegul lui, Nuray, îl va ajuta să-și recapete perspectiva asupra lucrurilor”.  

Biletul la acest film costă 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 21 ianuarie, tot de la ora 18, la același cinematograf va fi reproiectat filmul „Metronom”. Regia – Alexandru Belc, în rolurile principale fiind Șerban Lazarovici și Mara Bugarin.

În timp ce Țiriac și Năstase joacă Finala Cupei Davis împotriva Americii, în 1972, doi liceeni se iubesc și scriu scrisori la emisunea METRONOM de la Europa Liberă. Când el primește aprobarea să plece definitiv din țară, împreună cu familia, ei știu că trebuie să se despartă, dar nu se așteptau ca ultimele zile împreună să devină hotărâtoare pentru întreaga lor viață” – aflăm din același comunicat de presă.

Intrarea la acest film costă 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...