Web Analytics
scris miercuri, 31.07.2024

Pitești. Festival de filme în aer liber în Lunca Argeșului. Programul proiecțiilor de seară

În câteva zile, la Pitești va fi dat startul serilor de film open-air, în Parcul „Lunca Argeșului”. Este vorba despre ediția a II-a a manifestării „FilmFest ADE Pitești”.

Pitești. Festival de filme în aer liber în Lunca Argeșului. Programul proiecțiilor de seară

Citește și: 31 iulie. Lăsata secului. Astăzi începe Postul Adormirii Maicii Domnului

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Pitești, în fiecare sâmbătă din luna august, de la ora 20:30, serile de vară se transformă în experiențe de neuitat sub cerul înstelat, în Parcul „Lunca Argeșului”.

Festivalul de film în aer liber „FilmFest ADE Pitești” va avea loc, așadar, în serile de 3, 10, 17, 24 și 31 august, când vizitatorii parcului și iubitorii de cinema în aer liber se vor bucura de proiecții cinematografice premiate la nivel internațional și foarte apreciate de public, oferite în zona verde dintre hamace și scenă, începând cu ora 20:30.

Conform sursei citate, programul celor cinci seri de film este următorul:

•  3 august: ZAVERA – dramă românească despre conflictul interior care, uneori, poate fi mai zgomotos și mai copleșitor decât orice altercație veritabilă.

•  10 august: POD GENERATION – sci-fi romantic impresionant, cu Emilia Clarke protagonistă, despre o călătorie curajoasă către rolul de părinte într-o eră a tehnologiei avansate.

•  17 august – TO THE NORTH – thriller psihologic tensionat, ce folosește incidentul din 1996 de pe cargoul Maersk Dubai ca punct de plecare.

•  24 august: TRIANGLE OF SADNESS – comedie neagră satirică, premiată cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

• 31 august: WHAT IF – comedie romantică ce îl are pe Daniel Radcliffe în rolul principal.

Evenimentul este organizat de Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.” Pitești, cu sprijinul Primăriei Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și Administrația Domeniului Public Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...