Pitești. Femeie violată de un tânăr de 23 de ani

de | 10.07.2022 11:24 | Actualitate, Home

O femeie de 40 de ani, din Pitești, a fost violată de un tânăr după ce acesta a intrat cu forța în apartamentul femeii. Ulterior, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

IPJ Argeș transmite: 

Citește și: Cazul ginerelui corupt, Andrei Stancu, arestat de DNA

“În ziua de 09 iulie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un bărbat de 23 de ani, din Mihăești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., cel în cauză ar fi pătruns, fără drept, pe ușa neasigurată, într-un apartament din municipiul Piteși și, folosind amenințări și acte de constrângere fizică, ar fi violat o femeie de 40 de ani.

Citește și: Moştenitoarele familiei Greculescu luptă de două decenii să smulgă 32 de ha din ghearele Cartelului de la Mărăcineni

În scurt timp, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, bărbatul în cauză a fost identificat și depistat, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

Astfel că, în mai puțin de 24 de ore de la sesizare, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de 09 iulie, acesta a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *