Web Analytics

Pitești. Fapte antisociale, sancționate de polițiștii locali

de | 10.11.2022 14:13 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Polițiști locali de la Serviciul Siguranță Publică – Biroul Ordine Publică au desfășurat, în perioada 8-9 noiembrie, acțiuni pentru identificarea și sancționarea persoanelor care comit fapte antisociale, precum consumul de alcool și aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public, în special în parcuri și în locurile de joacă. Au fost aplicate nouă sancțiuni contravenționale pentru persoanele depistate că încalcă legea, în acest context. Astfel de acțiuni au caracter permanent, pe toată raza municipiului Pitești, scopul acestora fiind diminuarea comportamentului antisocial în rândul cetățenilor – scrie Primăria pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Echipa de „specialişti” din Primăria Câmpulung a împins municipalitatea către un alt litigiu cu Prefectura

Reamintimcă sancțiunea pentru mizeria creată prin aruncarea cojilor de semințe și a mucurilor de țigară pe domeniul public este de la 1.000 la 1.500 lei, iar pentru consumul de alcool pe domeniul public – de la 100 la 500 lei.

Primăria recomandă semnalarea acestor derapaje comportamentale, prin apel la 0348911, polițiștii locali urmând a lua măsurile ce se impun.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *