Web Analytics

Pitești: Dosar penal pentru contrabandă cu țigări

de | 13.01.2020 13:15 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 30.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 10 permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

De asemenea, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 40 de ani din Pitești, care conducea o autoutilitară pe strada Calea Craiovei, iar în urma verificării interiorului vehiculului, au fost descoperite aproape 4.000 de țigarete nefiscalizate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform Legii 86 din 2006, întreaga cantitate de țigări fiind confiscată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii