Web Analytics

Pitești. Demonstrații sportive în Piața Primăriei. Ce eveniment începe sâmbătă

de | 21.09.2023 16:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

În perioada 23-30 septembrie 2023, în toate țările Uniunii Europene, are loc Săptămâna Europeană a Sportului.

Citește și: Baschet la Pitești Arena. Sâmbătă, primul meci din Liga Națională

Piteștiul este unul dintre zecile de orașe din țară în care acest proiect își propune să atragă peste 100.000 de oameni, la nivel național, care să facă mai multă mișcare. Săptămâna Europeană a Sportului va fi deschisă, la Pitești, prin organizarea unor activități sportiv-demonstrative, sâmbătă, 23 septembrie, între orele 10:00 și 11:00, în Piața Primăriei”, potrivit unui comunicatde presă al Primăriei.

Cu acest prilej vor avea loc demonstrații de baschet, volei, karate și box, susținute de sportivi de la FC Argeș și de la CSM Pitești.

De asemenea, pe 30 septembrie va avea loc crosul #BeActive, la care sunt invitați să participe, alături de copiii și tinerii piteșteni, toți iubitorii de mișcare, indiferent de vârstă: ora 10:00 – START Trivale, Palatul Copiilor Pitești – ITM Argeș – strada Victoriei – FINISH și premiere în Piața Primăriei, între orele 11:00 și 12:00” – se mai arată în comunicatul de presă.

Primăria Pitești este partener în organizarea acestor evenimente, alături de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, Consiliul Județean Argeș, Prefectura, Inspectoratul Școlar Argeș, Clubul FC Argeș și Clubul Sportiv Municipal Pitești. 

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *