Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Pitești. Deciziile de impunere pentru impozite și taxe vin prin poștă, cu scrisoare recomandată

Primăria Pitești informează că Deciziile de impunere pentru stabilirea impozitului pe clădiri, pe terenuri, pe mijloacele de transport și a taxei de salubrizare se transmit, din luna februarie, prin poştă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire, către contribuabilii persoane fizice şi juridice.

Pitești. Deciziile de impunere pentru impozite și taxe vin prin poștă, cu scrisoare recomandată

Aceste decizii cuprind obligaţiile fiscale pentru anul 2024, conform situaţiei existente la 31 decembrie a anului anterior.

Citește și: Conducerea CJ Argeș va demara licitația pentru proiectarea și execuția Drumului Expres Pitești -Mioveni, a asigurat Marcel Ciolacu

Termenele de plată pentru obligațiile fiscale aferente anului 2024 sunt până la: 31 martie 2024 (inclusiv); 30 septembrie 2024 (inclusiv). Pentru plata cu anticipație a impozitelor, datorate pentru întregul an fiscal 2024, de către persoanele fizice, până la 31 martie 2024, inclusiv, se acordă o bonificație de 10%.

Persoanele fizice și juridice care dețin în proprietate construcții cu destinație de locuință primesc și Înștiințare privind asigurarea obligatorie a locuințelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren și inundațiilor, împreună cu decizia de impunere.

Primăria Piteşti oferă alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând nonstop.

În situaţiile în care există nelămuriri privind deciziile de impunere, contribuabilii se pot adresa compartimentelor de impozite şi taxe locale, după cum urmează :

• pentru persoane fizice: la centrul de încasare de pe b-dul Republicii nr. 81, bl. G1, precum și la celelalte centre de încasare, la numărul de telefon 0248.707.422 sau la adresa de e-mail scipf@primariapitesti.ro;

• pentru persoane juridice: la centrul de încasare de pe b-dul Republicii nr. 81, bl. G1, la numărul de telefon 0248.708.530 sau la adresa de e-mail scipj@primariapitesti.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole