Web Analytics
scris miercuri, 07.02.2024

Conducerea CJ Argeș va demara licitația pentru proiectarea și execuția Drumului Expres Pitești -Mioveni, a asigurat Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a testat, astăzi, la Uzina Dacia din Mioveni, noul Duster, și a vizitat sediul Consiliului Județean Argeș, recent modernizat pe fonduri europene.

Conducerea CJ Argeș va demara licitația pentru proiectarea și execuția Drumului Expres Pitești -Mioveni, a asigurat Marcel Ciolacu

” Am apreciat această vizită, mai ales că nu a fost una de curtoazie, pentru că primul-ministru Marcel Ciolacu a făcut anunțuri importante și, mai ales, a transmis tuturor că Guvernul României este în continuare alături de autoritățile locale în eforturile de modernizare a infrastructurii și de compania de la Mioveni, pentru continuarea dezvoltării care a permis Daciei să devină un brand la nivel internațional” a declarat Ion Mînzînă, președinte Consiliul Judetean Arges.

Citește șiMarcel Ciolacu la Dacia: „Mașina mea, ca prim ministru, va fi Dusterul”

De altfel, două dintre temele abordate cu cei din conducerea uzinei au vizat și partea de infrastructură: blocajele rutiere pe ruta Mioveni- Giurgiu și Drumul Expres Pitești- Mioveni. Președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă, a explicat că, după modernizarea DJ 503 pe fonduri europene, pe zona de Argeș nu mai sunt probleme spre Giurgiu, cu mici excepții în județul Teleorman.

De asemenea, premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări că împreună cu ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, conducerea Consiliului Județean Argeș va demara, de îndată ce procedurile vor fi încheiate, licitația pentru proiectarea și execuția Drumului Expres Pitești-Mioveni, pentru care a fost deja adoptată Tema de Proiectare.


Distribuie!

1 Comentariu

  1. DJ 503 e facut de mântuială,ca toate celelalte drumuri din țară!Sunt localnic și am văzut cum s-a lucrat la el,nu are nici-o bază decât pământ și nisip iar peste acestea s-au turnat maxim 7 cm de asfalt!Sperăm să și dureze…macar până la toamnă…octombrie,noiembrie!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *