Web Analytics

Pitești: Continuă campania de dezinfectare a orașului. Astăzi cartierul Găvana și zona Nord

de | 3.04.2020 11:30 | Actualitate

 

Astăzi, 3.04.2020, Primăria Municipiului Pitești continuă campania de dezinfectare a orașului, efectuată în contextul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.

Începând cu ora 09:00, în cartierul Găvana, urmat de zona Nord, 60 de lucrători din cadrul societăților municipalității, organizați în echipe, acționează pedestru, pentru dezinfectarea zonelor pietonale aglomerate, a mobilierului urban, a aleilor și a trotuarelor, cu atomizoare și pulverizatoare conținând substanță dezinfectantă, avizată sanitar.

De asemenea, continuă și astăzi montarea dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc, în cartierele Piteștiului. Situațiile în care recipientele au prezentat defecțiuni de fabricație vor fi remediate, prin înlocuirea acestora.

Reamintim că, în dimineața zilei de sâmbătă, 4.04.2020, între orele 03:00 și 09:00, va continua și acțiunea de dezinfectare a străzilor principale, a aleilor și a străzilor secundare din cartiere, cu utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, substanța folosită fiind avizată sanitar. Campania de dezinfectare va fi repetată periodic, în contextul epidemiologic actual.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii