Web Analytics
scris miercuri, 08.02.2023

Pitești: Consultare publică pentru realizarea unei parcări subterane în zona Pieței Prundu

Municipalitatea piteșteană aduce la cunoștința publicului intenția de realizare a investiției ”Construire parcare subterană Piața Prundu” pe terenul în suprafață de 4048,00 mp situat în municipiul Pitești, strada Aleea Pieței Prundu nr.2.

Pitești: Consultare publică pentru realizarea unei parcări subterane în zona Pieței Prundu

Citește și Curtea unei școli din Pitești va deveni „prietenoasă”

Piteștenii sunt invitați ca, în perioada 07.02.2023 – 28.02.2023, să formuleze în scris observații, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare faţă de această intenţie investiţională, prin înregistrarea acestora la Compartimentul Relații Publice, intrarea D, din incinta primăriei, prin e-mail la adresa primaria@primariapitesti.ro, prin fax la nr. 0248 212166 sau prin poștă la adresa din str. Victoriei, nr. 24, Pitești, județul Argeș.

Anunțul de intenție și documentația necesară sunt publicate pe site-ul Primăriei Pitești, putând fi consultate prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/pud-parcare-subterana-aleea-pietei-prundu-p1692.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...