Web Analytics
scris miercuri, 22.11.2023

Pitești. Circulație oprită pe strada Smeurei, în noaptea de miercuri spre joi

Primăria Pitești anunțăc că va închide temporar circulația rutieră pe strada Smeurei din municipiu, pe tronsonul delimitat de strada Exercițiu și strada Teilor.

Pitești. Circulație oprită pe strada Smeurei, în noaptea de miercuri spre joi

Citește și: Sute de poliţişti locali aşteptaţi la funeraliile lui Condoruş Savaste, colegul din Piteşti, mort la datorie

Motivul? Administrația Domeniului Public Pitești va executa, începând de miercuri, 22 noiembrie, de la ora 23:30, lucrări pentru „Reînființare trecere pentru pietoni semaforizată cu buton, de pe carosabilul străzii Smeurei, la nr. 38, din zona intersecției cu strada Mitrea Cocor”, ca urmare a implementării proiectului privind managementul integrat al traficului, cu sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători – după cum se arată într-un comunicat postat pe Facebook.

Pentru execuția acestor lucrări, strada Smeurei va fi închisă pe tronsonul între strada Exercițiu și strada Teilor, în intervalul orar 23:30-4:00. În această interval, autovehiculele vor circula pe ruta ocolitoare: strada Exercițiu – strada Teilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *