Web Analytics
scris luni, 31.07.2023

Pitești. Bărbatul care a agresat sexual o minoră a fost reținut! E recidivist

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, care, joi, 27 iulie, a fost depistat de polițiști într-un parc din municipiul Pitești, unde, din cercetări, s-a stabilit că ar fi atins, în zone intime, o minoră de 16 ani, și ar fi încercat să facă același lucru cu o altă minoră, care o însoțea, a fost reținut.

Pitești. Bărbatul care a agresat sexual o minoră a fost reținut! E recidivist

Citește și: Povestea argeșeanului abandonat la naștere, acum tânăr ofițer MAI. “A trăit cu durerea abandonului și a lipsurilor”

În seara zilei de duminică, 30 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în acest dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, l-au identificat pe respectivul bărbat, recidivist, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de luni, 31 iulie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Update. A fost arestat!

Luni, 31 iulie, la ora 16.19, IPJ Argeș ne-a informat că bărbatul a fost prezentat de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *