Web Analytics

Pitești. Bărbat prins în flagrant în timp ce fura două biciclete dintr-un bloc

de | 9.07.2021 10:43 | Actualitate

Noapte nefastă, pentru un bărbat prins în flagrant delict de polițiști. Noaptea de 6 spre 7 iulie, ora 02.30, un apel la 112 anunța faptul că pe scara unui bloc de pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești s-ar afla o persoană suspectă.

Imediat, la fața locului, a fost direcționat un echipaj de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, format din ag. șef pr. Mănescu Daniel și ag. Matei Narcis.

Polițiștii au identificat repede blocul indicat și au depistat un bărbat, care tocmai încerca să iasă din scara blocului cu două biciclete.

CITESTE SI Drăganu: Reținuți de polițiști după ce au fost prinși în flagrant

Operativitatea, de care au dat dovadă colegii nostri, a făcut ca prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, să fie recuperat și predat proprietarului.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Ștefănești, ar fi pătruns în scara blocului, prin spargerea geamului de la ușa principală de acces și de pe casa scării de la etajul II și ar fi sustras cele două biciclete.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii