Web Analytics

Pitești: Autoturism condus pe rând de doi tineri fără permis

de | 19.11.2019 14:29 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 150 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 6 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept.

În noaptea de 4 spre 5 iulie 2018, un tânăr de 19 ani, din Pitești, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Horia, Cloșca și Crișan din același municipiu, fără a poseda permis de conducere.

Totodată, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că anterior depistării, un alt tânăr, de 21 de ani, din Bradu, ar fi condus același autoturism pe raza municipiului Pitești, fără a poseda permis de conducere.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii