Web Analytics
scris joi, 17.11.2022

Piteşti Arena şi Stadionul „Nicolae Dobrin” au primit aviz favorabil

Primarul municipiului Pitești a fost, marți, 15 noiembrie, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Acolo, clarificările depuse au fost acceptate și a fost dat în unanimitate avizul favorabil pentru obiectivele de investiții: Sala Polivalentă și Stadionul „Nicolae Dobrin”.
„Mulțumesc întregii comisii, președintelui acesteia, domnului secretar de stat Marin Țole, și, evident, secretarului de stat Vlad Niculae, cel care m-a însoțit și de această dată! Avem toate șansele ca inaugurarea Sălii Polivalente să se facă în 8 decembrie, exact ziua în care va debuta Campionatul Național de Karate, iar, legat de al doilea obiectiv, concluzia comisiei a fost foarte clară: Piteștiul chiar are nevoie de un stadion nou!”, a transmis primarul Cristian Gentea.
M.S.

Piteşti Arena şi Stadionul „Nicolae Dobrin” au primit aviz favorabil

Citește și Undă verde pentru noul complex sportiv Trivale. Primarul Gentea a recuperat de la Guvern cele 13 ha din jurul Stadionului „Dobrin”

Citește și Veşti bune despre Piteşti Arena şi Bazinul Olimpic

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...