Web Analytics
scris joi, 15.09.2022

Pitești: Apă Canal 2000 continuă investiţiile pentru îmbunătăţirea infrastructurii de apă potabilă

Societatea Apă Canal 2000 pune un accent deosebit pe modernizarea, reabilitarea şi dezvoltarea sistemului de alimentare cu apă a localităţilor din aria sa de operare, sens în care a implementat proiecte cu finanţare europeană, dar şi programe de investiţii finanţate din surse proprii.

Pitești: Apă Canal 2000 continuă investiţiile pentru îmbunătăţirea infrastructurii de apă potabilă

Astfel, în Programul de investiţii pe anul 2022, a fost cuprins şi proiectul ”Extindere rețea de apă, str. Codrii Cosminului, mun. Piteşti”, lucrările de execuţie din cadrul acestuia fiind finalizate. Această investiţie, în valoare de 144.772 lei fără TVA, soluționează o problemă foarte importantă a cetățenilor din zona respectivă – asigurarea debitului şi a presiunii apei potabile la parametri corespunzători, precum şi montarea unui hidrant stradal, necesar în caz de incendiu.

Lucrările pentru realizarea acestui obiectiv au fost executate de societatea Apă Canal 2000, cu personal propriu, pe strada Codrii Cosminului şi pe Aleea Ţinutul Herţa, după cum urmează:

– conductă alimentare cu apă din PEHD, PN 10, DN 110 mm, L = 103 m;

– conductă alimentare cu apă din PEHD, PN 10, DN 63 mm, L = 23 m.

Citește și Medalie de aur pentru Denisa Dragomir de la CSM Pitești la Campionatul Mondial de Skyrunning

Obiectivul general al acestei investiţii îl reprezintă îmbunătăţirea infrastructurii de apă, prin extinderea şi dezvoltarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, controlată microbiologic, în condiţii de siguranţă şi protecţie, spre beneficiul populaţiei şi al mediului, ceea ce determină conformarea calităţii apei potabile la prevederile actelor normative de reglementare şi ale legislaţiei în vigoare.

Societatea Apă Canal 2000 SA va continua să întreprindă şi alte măsuri pentru asigurarea conformă a serviciilor, fiind preocupată permanent de furnizarea unor servicii de calitate şi de îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii săi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *