Web Analytics

Pitești: Activitate preventivă cu elevi desfășurată de campionul Kickboxing Marius Cocean și polițiști

de | 28.10.2020 17:45 | Actualitate

 

Astăzi, 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate preventivă cu elevi și cadre didactice din cadrul Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” din Pitești.

În condițiile de distanțare specifice măsurilor de prevenire a infectării cu virusul SARS COV-2, elevii au participat la această activitate, atât fizic, în clasă, cât și on-line.

Scopul activității a fost acela de a conștientiza liceenii asupra efectelor dăunătoare ale delicvenței juvenile, ce își pot pune amprenta asupra întregii lor vieți, dar și pentru a aborda teme de discuție în vederea prevenirii absenteismului școlar.

De această dată, alături de polițiști, în scopul de a oferi elevilor alternative sănătoase, a fost prezent și cunoscutul sportiv Marius Cocean, lider în ierarhia mondială la Kickboxing în ultimii trei ani, care le-a vorbit despre sport și i-a învățat câteva tehnici de autoapărare.

Nu este pentru prima dată când acesta se implică în campanii de educare a copiilor, Marius Cocean fiind alături de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne și în Campania ”10 pentru siguranță”, desfășurată în anul 2019.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii