Web Analytics

Pitești. A lovit cu mașina un copil, apoi a fugit de la locul accidentului

de | 21.01.2022 14:14 | Actualitate

În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale cu privire la faptul că la sediul unității s-a prezentat o minoră de 14 ani, victimă a unui accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că în aceeași zi, în jurul prânzului, aceasta ar fi fost acroșată de un autoturism în timpul traversării pe marcajul pietonal, pe str. Tineretului din municipiul Pitești, iar conducătorul autoturismului nu a rămas la fața locului și nu a sesizat organelor de poliție producerea evenimentului rutier.

Citește și:SJU Pitești are centru de evaluare și tratare a pacienților COVID

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conform art. 196 și 338 din Codul Penal.

În ziua de 20 ianuarie a.c., conducătorul auto a fost identificat, ca fiind un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, fiind luată măsura reținerii permisului de conducere și eliberării unei dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împreurărilor în care evenimentul s-a produs.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii